ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, zaman zaman beklenmedik ve şaşırtıcı anlara sahne oluyor. Son olarak, bir akademisyenin basit bir soruya yanlış cevap vererek erken elenmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABD'de yatırım uzmanı olarak çalışan ve aynı zamanda 19 yıldır akademisyenlik yapan Damla Nurcan Özkılınç adlı yarışmacı, programın ikinci sorusunda karşılaştığı mantık sorusuyla zorlandı. Yarışmacıya "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9'u hariç hepsini yerseniz kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusu yöneltilmişti.

Heyecanlı anlarda dikkatini kaybeden Özkılınç, doğru cevabın 18 olduğunu düşünerek bu yanıtı verdi. Ancak cevabının yanlış olduğunu öğrenen yarışmacı, ikinci soruda elenerek yarışmaya veda etti. Kendi dikkatsizliğine şaşıran Özkılınç, "Evet ya. Dikkatsizliğinin kurbanı oluyor insan" şeklinde bir açıklama yaptı.

Filistin meselesi müfredata girdi Filistin meselesi müfredata girdi

135820127-kim-milyoner-olmak-ister-de-19-yillik-akademisyen-160846843131m

Özkılınç'ın barajı aşamadan elenmesi sosyal medyanın diline düştü.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi