BUDO ve İDO'dan Sefer İptalleri

Bu kapsamda, BUDO tarafından yapılan açıklamada, Mudanya'dan Eminönü/Sirkeci yönüne yapılması planlanan 07.00, 09.30 ve 10.30 saatlerindeki seferlerin yanı sıra, Eminönü/Sirkeci'den Mudanya yönüne olan 08.00 seferinin iptal edildiği bildirildi. Ayrıca, Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) arasındaki 10.00 seferi de hava koşullarının olumsuz etkileri nedeniyle iptal edildi.

İDO ise, Yenikapı ve Yalova arasında yapılması planlanan 09.45 seferlerini ve Bursa-Kabataş, Kabataş-Bursa güzergahındaki 12.00 ve 17.15 saatlerindeki seferleri iptal etti. Ayrıca, 18.00'deki Bursa - Kadıköy seferi de hava koşullarına bağlı olarak iptal edilen seferler arasında yer aldı.

TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi' TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi'

Önemli Uyarılar

Vatandaşların planlarını buna göre düzenlemeleri ve alternatif ulaşım yöntemlerini göz önünde bulundurmaları öneriliyor. Ayrıca, hava koşullarının daha da kötüleşebileceği ve bu durumun diğer ulaşım yollarını da etkileyebileceği belirtiliyor.