Ünlü sanatçı Melike Şahin, öğretmenler için hazırlanan etkinlikte, rüzgar sebebiyle sahneye çıkmaktan vazgeçmişti. Yaşananların ardından büyük tepkilere maruz kaldı. Melike Şahin, bu olayın ardından Atatürk'e saygı duruşu olarak nitelendirilen Vasiyet  ismindeki albüm listesinden ismi silinmişti.

Şarkıcı Melike Şahin, yaşanan durumdan sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak olayı kendi yönüyle ele aldı. 

Yaşanan durumun üzerine öğretmenlerden özür dileyen bir paylaşım yapan Şahin, "Gerçekten çok utanç verici bir akşam yaşandı" diyerek cümlelerini yineledi.

Şahin videoda paylaştığı video da şunları açıkladı:

"Cumartesi akşamı yaşanan rezaletle ilgi ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Çünkü hem bir özür borcum var hem de çok büyük bir haksızlığa uğradım. Bunu benim ağzımdan da dinlemenizi isterim. Öncelikle o akşam alana gelen binlerce öğretmenimizden çok çok özür dilerim. Öyle ya da böyle onun hatası bunun hatası… Evet benimle hiç ilgisi yok ama sonuçta benim konserimdi ve siz bu rezaleti yaşamak zorunda kaldınız. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok özür dilerim."

Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

"Yani sizin anladığınız gibi bir şımarıkça bir sebepten konsere çıkmadım gibi bir durum yok. Olamaz zaten böyle bir şey. Biz sabah bayram günü gibi yaşasın bir bugün konsere çıkacağız diye dört dönüyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. Zaten günlerdir moralim yerlerde. Dinleyenlerimden çok özür diliyorum. İsmim böyle bir skandalla anıldığı için çok kötü hissediyorum. Bu kadar emekle özveriyle işlemişim örmüşüm büyütmüşüm kariyerimi. Gerçekten çok utanç verici bir akşam yaşandı. Telafi yollarımızı buluruz atlatırız. Çok üzgün olduğumu belirtmek istedim. Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.