İYİ Parti'de beklenen gün geldi: 4 aday mücadele edecek! İYİ Parti'de beklenen gün geldi: 4 aday mücadele edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir, Ankara, Aydın, Van ve Tekirdağ gibi 24 ilde toplam 231 arsayı daha satışa çıkardı. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesisleri ve plansız nitelikteki toplamda 1 milyon 430 bin metrekare arsa için 4 milyar 746 milyon 516 bin muhammen bedel belirlendi.

Açık artırma ile satışa çıkarılan arsalar için 28 Aralık'ta yapılacak olan müzayede, alıcılarına yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunacak. Satışa çıkarılan arsalar arasında İstanbul Başakşehir'de 307 milyon lira bedelle satışa sunulan 15 bin 348 metrekarelik konut alanı ve Antalya Alanya'da 483 milyon bedelle satışa çıkarılan 48 bin metrekarelik turizm tesisi alanı gibi çeşitli alanlar bulunmaktadır.

Arsa satışının yapıldığı iller şunlardır: Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova.