31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimler sonrası olağanüstü kurultayı toplama kararını duyuran İYİ Parti'de yeni genel başkanlık seçimine adım adım yaklaşıldı.

4 ADAY BAŞKANLIK İÇİN MÜCADELE EDECEK!

5. olağanüstü kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz mücadele edecek.

YENİDEN ADAY OLMAYACAK!

Yeniden aday olmayacağını paylaşan Akşener'in açıklamalarının veda şeklinde olacağı değerlendiriliyor.

İYİ Parti kurultayında 1302 kayıtlı delege oylarıyla seçim sonucu açıklanacak.

"MÜSAADE ETMEMİŞTİR, ETMEZ"

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapılması planlanan kongreye seyirci alınmayacağı paylaşıldı.

Organizasyon komitesi bu karar doğrultuusnda adaylardan gelen tepkilere salon kapasitesini göstererek cevap sundu.

Dışarıdan müdahale ediliği söylemlerine de "İYİ Parti, bugüne kadar hiçbir makam, merci, kurum veya kuruluşun vesayetine veya müdahalesine müsaade etmemiştir, etmez." şeklinde yanıtlandı.

Genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu NTV yayınında partide kendisini birleştirici güç olarak gördüğünü belirterek "Ben emanetçi olacak karakterde değilim, Sayın Akşener de öyle bir zihniyette değilim." şeklinde konuşmuştu.

Koray Aydın ise Sözcü'ye yapmış olduğu açıklamlarda ise, seçime tek başına girilmesi kararını tepki göstererek "Bu zaferin içinde biz de olacaktık." ifadelerine yer verdi.

Aydın, partiden istifa edenlerle görüştüğünü söyleyerek genel başkan seçilmesi durumunda hepsinin geri döneceğine işaret etti.