• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.979 %-2.81
  • ETHERIUM 3.128 %-1.33
25°
13:28 Güncel

Meral Akşener İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yaptığı konuşmada "Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim. Bugün üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım" dedi.

12:20 Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gıda sektöründeki KDV istismarını önlemeye yönelik olarak Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin, işletmelerin vatandaştan aldığı KDV'nin doğru belgelendirilmesi amacıyla yapıldığını açıkladı. Şimşek, KDV oranları ile ilgili kararın örnekleriyle birlikte bugün Resmi Gazete'de yayınlandığını belirtti.

12:11 Güncel

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yaklaşık 1 ay içinde gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

11:45 Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağını kamuoyunun değerlendirmesine sundu. Bu taslakla birlikte matematik derslerinde algoritma-bilişim odaklı bir yaklaşım benimseniyor.

10:44 Güncel

TOKİ, 33 ilde toplam 391 muhtelif arsayı satışa sundu. İlan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, açık artırma ile satışa çıkarılacak arsalar şu illerde bulunuyor: Adana, Ağrı, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak ve Yalova.

10:38 Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yeni müfredat taslağını sunmasıyla birlikte, üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri için sınıfta kalma olasılığı yeniden gündeme geldi. Ayrıca, yeni müfredatla birlikte devamsızlık affının sona ereceği duyuruldu.

10:28 Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, öğrencilerin ulaşım masraflarını karşılamak için yeni bir proje başlattı. Farklı illerde yaşayan ve eğitim gören öğrenciler için seyahat imkanlarını artıran bu destek, öğrencilerin ailelerine daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayacak. Ayrıntılar haber detayımızda....

10:25 Güncel

Öğretmenlerin maksimum ek ders ücreti, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği saatler ve ücretler doğrultusunda hesaplanmaktadır. Temel eğitim ve ortaöğretimde görev yapan bir branş öğretmeninin haftalık olarak 30 saatlik ders, 10 saatlik destekleme ve yetiştirme kursu, ve 10 saatlik dış eğitim faaliyetleri ile birlikte 40 saatlik ek ders alabileceği kabul edilmektedir. İşte detaylar...

10:21 Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dragalina'da gerçekleştirilen Karadeniz-Podior Doğal Gaz Boru Hattı Projesi Töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin hizmet etmek için var olduğunu ve bu görevi en verimli şekilde yerine getirmek için gereksiz harcamaları azaltacaklarını ifade etti.

10:16 Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sapanca'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadelede ek adımların atılacağını belirten Şimşek, bu adımların sonuçlarının yılın ikinci yarısında görülmeye başlanacağını ifade etti. Ayrıca, yaz aylarında enflasyonun hızlı bir şekilde düşeceğini öngördü.