Şanlıurfa'da yaşanan korkunç olayda, komşusuna gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki Fidan Damla Koçyiğit, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Koçyiğit, önce Şanlıurfa'da, ardından Gaziantep Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Kolları, bacakları ve diğer bölgelerinde derin yaralar oluşan küçük kızın durumu ciddiyetini koruyor.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde


Fidan Damla Koçyiğit'in babası Mehmet Koçyiğit, köpek saldırısına tepki göstererek, "Sokak köpekleri benim çocuğum dışında 2 çocuğu daha ısırdı. Ben evdeydim, komşular çağırdı çocuğunu köpek ısırmış diye. Ben gittim çocuk perişan vaziyetteydi. Çocuğuma yetiştiğim zaman bayılmıştı. Suruç Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Suruç Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ve dikiş yapıldı" şeklinde konuştu.