Ankara'da bulunan "Black House Apart Otel" adlı işletmenin Google'daki müşteri yorumlarna işletme admininin verdiği cevaplar pes dedirtti. Otelde müşteri olarak konaklayan bir kişinin "Göründüğü gibi bir yer değil kokuyor ve su akmıyor" şikayeti üzerine, otelin sosyal medya hesabından akıl sır erilmeyecek cevaplar gecikmedi. İşletme müşterilerin kişilik haklarına hakaret etti.

Bununla da sınırlı kalmayan işletme ve işletme adminleri işi daha çirkin bir boyuta taşıdı ve hijyenin, alt sınırlarda gezindiği otellerini korkunç bir üslupla savunmak için her türlü yolu denedi. Otel yönetimi başka bir müşteri tarafından yazılan şikayete de bel altı cümlelerle kendini savundu.

Tahminleriyle Ünlü Analist İslam Memiş Altın Hakkında Konuştu! Tüm Yatırımcıları Etkileyecek Tahminleriyle Ünlü Analist İslam Memiş Altın Hakkında Konuştu! Tüm Yatırımcıları Etkileyecek

Temizlik , üslup ve saygı konularında sınıfta kalan işletmenin, müşterileri dolandırdığı da bir başka şikayetle ortaya çıktı. İnternet üzerinden yer ayırtan ve ödemesini yapan müşteriye, konaklama esnasında iki katı veren otel , itiraz sonucu saldırıda da bulunmuş.