Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlana yönelik başvuruların bugün başlayacağı, 8 Mayıs'ta sona ereceği belirtildi. Başvurular şahsen ve kargo yoluyla üniversiteye gönderilecek. Ön değerlendirme ve net sonuçlar, üniversitenin www.alanyauniversity.edu.tr web sitesi üzerinden paylaşılacak.

BAŞVURU TARİHİ 8 MAYIS'TA SONA ERECEK

Fenerbahçe Üniversitesine 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi istihdam edecek. İlana başvurmak isteyenler adaylar için başvurular bugün başladı ve 8 Mayıs'ta sona erecek.

Adaylar, başvurularını açıklanan tarihlerde [email protected] adresinden gerçekleştirebilecek. Şahsen ve posta yoluyla sağlanan başvurular geçerli olmayacak.

25 AKADEMİSYE ALINACAK

Özyeğin Üniversitesi, çeşitli fakülte ve birimlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alacağını paylaştı.

Öğretim üyesi ilanı için başvurular bugün başlayacak olup 9 Mayıs mesai bitimine kadar e-posta aracılığıyla [email protected] adresine gerçekleştirilebilecek. Kargo yoluyla ya da şahsen yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi' TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi'

Öğretim elemanı kadrosu için başvuru tarihleri farklı farklı açıklanmış olup ön değerlendirme sonuçları ve net sonuçlar, üniversitenin https://www.ozyegin.edu.tr web adresinden ilan edilecek.