Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son hava tahmin raporuna göre bugün öğle saatlerinden sonra İç Ege, İç Anadolu’nun batısı, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Bolu çevrelerinde güney ve güneybatıdan kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80 km/saat) olacağı açıklandı.

Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…

Fırtınayla beraber ulaşımda gecikmeler, çatı uçması, iç kesimlerde toz taşınımı gibi yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda çağrı yapıldı.

-

Bunların dışında bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz,İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de yer yer toz taşınımı da olacağı tahmin ediliyor.


Sıcaklıklar Düşmeyecek

Paylaşılan meteorolojik veriiler ışığında; yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerine göre fazla olan hava sıcaklıklarının yükselişini sürdürmesi ve hafta boyunca; Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de mevsim normallerinin 4 ila 6 derece, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ise 10 ila 15 derece üzerinde olacağı değerlendirildi.