Zonguldak’ta okullar tatil edildi!

Zonguldak Valiliği’nden açıklama gecikmedi!Zonguldak'ta bugün okul var mı, yok mu?İşte detaylar..

Geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren yağış nedeniyle Karadeniz Ereğli ilçesinde okullar tatil olmuştu. Zonguldak’ın yüksek bölgelerinde bembeyaz manzarayla beraber vatandaşlar Zonguldak Valiliğinin açıklama yapmasını bekledi. Bugün meydana gelen Zonguldak ilinde kuvvetli yağış ve fırtınanın etkisiyle bir binanın çatısı uçarak yere indi. Meteoroloji yeni hava durumu vatandaşlara bildirdi. Havanın etkisiyle bu geceden itibaren Zonguldak’ta kar yağması yüksek bir ihtimal. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler ise kar tatiline yönelik haberleri yakından inceliyor. Zonguldak’ta Pazartesi sabah saatlerinde kar yağışının etkili olması ihtimaller arasında. 

Peki Zonguldak’ta okullar tatil mi? Zonguldak’ta yarın okul var mı, yok mu? İşte, son durum… Zonguldak'ta bugün okullar tatil olacak mı? Yanıtına ilişkin valilik tarafından açıklama gecikmedi. Zonguldak Valiliği’nin almış olduğu kararla son dakika haberi geldi. Zonguldak’ta bugün etkisini göstermiş olan kötü hava şartları okullar tatil edilecek mi? merakını uyandırdı. Meteoroloji yaptığı ölçümler sayesinde, Zonguldak hava durumunu paylaştı. Tüm gün etkisini gösteren rüzgar ve fırtına yerini kar yağışına bırakacak. Zonguldak’ın il merkezi, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Karadeniz Ereğli, Kilimli, Kozlu gibi ilçelerinde yaşayan öğrenciler için okula gidilip gidilmeyeceği araştırılıyor. Soğuk hava şartlarının etkisiyle okulların tatil edilmesi gerektiğini ilgili ilin valiliğince açıklanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuya ilişkin herhangi bir kararda bulunmuyor. Öyleyse Zonguldak’ta bugün okullar tatil edildi mi? 27 Kasım Pazartesi Zonguldak okullar tatil olacak mı? Zonguldak ili için okullara dair verilen kararlar..

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

ZONGULDAK VALİLİĞİ AÇIKLADI!

Son dakika bilgisini verdi. Zonguldak Valiliği’nden açıklama gecikmedi ve okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

"ÖNEMLİ DUYURU ❗
📌 Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla İLİMİZ GENELİNDE 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
📌 İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde paylaşım yapıldı.

D57 E5 F5 C 27 D E 4058 90 D4 C4 E3162732 F