ATA İttifakı'nın dağılmasının ardından ikinci turda kime destek vereceği en çok konuşulan isimlerden biri şüphesiz Ümit Özdağ oldu. İlk turda Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklaması gözleri, Zafer Partisi liderine çevirdi.

Son birkaç gündür Kılıçdaroğlu ile yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olan Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

 CHP Gençlik Kolları duvarları 'Suriyeliler gidecek' yazılarıyla boyadı." başlıklı bir haberi paylaşan Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin."

Öte yandan bugün saat 11.00'de tüm gözler iki liderin düzenleyeceği ortak basın toplantısına çevrildi.