Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Metro İstanbul'un yaptığı açıklamaya göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller ve M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatları, yılbaşı gecesi sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet verecek.

Tramvay ve füniküler hatlarında sefer saatleri uzatıldı

Yılbaşı gecesi için tramvay ve füniküler hatları da unutulmadı. T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarının sefer süreleri, gece 02.00'ye kadar uzatıldı. 

1 Ocak'ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcılarına özel avantaj

Metro İstanbul, ayrıca 1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için bir sürpriz yaptı. Açıklamada, 1 Ocak günü bu kartları kullanan yolcuların metro ve tramvay seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi.