23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Hava sıcaklıkları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 29 Aralık 2023 ile 4 Ocak 2024 tarihleri arasında mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Özellikle yılbaşı günü, Türkiye'nin çoğu bölgesinde güneşli ve ılık bir hava bekleniyor.

Haftalık Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı haftalık hava durumu raporunda, 29 Aralık'tan 4 Ocak'a kadar önemli bir sıcaklık değişimi öngörülmüyor. Yeni yılın ilk günlerinde, kış mevsiminin etkisini hissettireceği ve bazı bölgelerde yağışlı havanın görülebileceği ifade edildi. Ancak 1 Ocak günü, yani yılın ilk günü, açık ve sıcak bir hava ile karşılanacak.

Yeni Yılın İlk Günü Güneşli Geçecek

Yapılan tahminlere göre, yılın ilk günü olan 1 Ocak'ta, Türkiye'nin büyük bir kısmında güneşli hava hakim olacak. Bu durum, yılbaşı gecesi planları için önemli bir bilgi olabilir. Yeni yılın ilk sabahında karla uyanma alışkanlığımız bu sene gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.