Gebze'deki fabrikasında uzun süren ARGE çalışmalarının ardından üretilen Catchy, şehir içi ulaşımda pratik bir çözüm sunmanın yanı sıra çevreci ve modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

Catchy, sadece sürücü ve yolcu için konforlu bir 2 kişilik araç olmanın ötesinde, istendiğinde station vagona dönüşerek olağanüstü bir taşıma kapasitesi sunuyor. Bu özellikleriyle Catchy, taşıma aracından öte bir yaşam tarzı ve özgürlük simgesi olma iddiasında. 2024 yılında piyasaya sürülecek olan Catchy, CPEV (Combo Purpose Electric Vehicle) segmentinde yer alarak sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım alternatifi sunmayı hedefliyor.

Akaryakıtta yeni dönem: Artık tek fiyat olacak Akaryakıtta yeni dönem: Artık tek fiyat olacak

Araç, çevreci yaklaşımıyla öne çıkıyor; 110 ila 130 km menzile sahip, 45 km hıza ulaşabilen Catchy, şehir trafiğinde kullanıcılarına hareket özgürlüğü sunuyor. Ayrıca, kargo taşımacılığını modüler yapısıyla farklı bir boyuta taşıyan araç, tek kişilik yatağa dönüşebilme özelliği ile kullanım esnekliği sağlıyor.

Teknolojik detaylar arasında, hırsızlık önleme, kaza sensörü ve bağlantı özellikleri dikkat çekiyor. Wi-Fi bağlantısı sayesinde kullanıcılar, cep telefonları üzerinden araçlarını kontrol edebilir ve aracın durumuyla ilgili bilgilere ulaşabilirler. Ayrıca, tak-çıkar batarya sistemi, kullanıcıların araçlarını istedikleri ortamda şarj etme esnekliği sağlıyor.

Catchy'nin opsiyonel özellikleri arasında ise ısıtmalı koltuk, Bluetooth hoparlör sistemi, akıllı yazılım özellikleri ve kamp tutkunları için özel bir kutu olan Catchy Adventure Box bulunuyor. Hotomobil, bu yeni ürünüyle mobil yaşam dünyasına çevreci ve çok yönlü bir alternatif sunmayı amaçlıyor.