Yerel seçimler için çalışmalara start veren AK Parti'de, hedef CHP'nin yönetiminde olan belediyeleri kendi yönetimlerine almak. Bu yüzden aday çalışmalarını titizlikle yürütme kararı alan AK Parti, gösterecekleri adayın kamuoyu tarafından hizmetleri ile benimsenmiş, sevilen bir isim olmasına önem veriyor.

İBB Başkanlığı için son zamanlarda kulislerde bir isim daha öne çıkmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için son zamanlarda adı geçen isimler arasında yer alıyor. 

Haberler.com'un haberine göre AK Parti kulislerinde uzun süredir adaylık için 3 isim öne çıkıyordu. Bu isimler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı devreden AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı idi.

Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ise adaylık konusunda tavrı henüz bilinmiyor.