Millet İttifakı'nın genel başkanları olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem imamoğlu, ABB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş ilk defa aynı karede iftar programında buluştular. Millet İttifakı'nın kurmayları, Malatya'da halk ile buluşarak iftar açıyorlar.

kilicdaroglundan-yeniden-refah-partisi-sorusuna-yanit

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'a Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılması soruldu.

Kılıçdaroğlu şöyle cevapladı:  “Siyaset elbette devam ediyor. Bugünü değil, geçmişi değil, geleceği konuşmak istiyoruz. Biz Millet ittifakı olarak vatandaşın sorunlarına kilitlenen bir ittifakız. Ankara’da şu olur bu olur ama, Malatya’da, deprem bölgesinde, Osmaniye’de, Hatay’da ne olacak vatandaş bizden onu bekliyor.” dedi.

Fr7Gw_dWcBEDAmk