Yeniden Refah Partisi, Mart 2024 tarihinde yapılcak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı çerçevesinde bir ittifak yapıp yapmayacağına dair kararını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Türkiye'de gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 394 beldede tek başlarına seçime gireceklerini duyurdu.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor: "Bütün teşkilatlarımız seçime hazırdır. Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir. Bugün itibariyle illerimize Mahalli İdareler Seçim İşleri ile ilgili genelgemizi gönderiyoruz. Üyelerimizin yarıdan fazlasının genç olduğu partimizde; 30 yaş altı gençlerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlarımızdan aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Deprem ve sel mağdurlarından aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Şehit ve gazi yakını ve gazilerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yerel seçimlerde Milli Görüş destanını bir kez daha yazacağız" dedi.