Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sultangazi'de düzenlenen bir programda yerel basın ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Erbakan, partisinin 5 milletvekili çıkardığını belirtirken, Sultangazi ilçesinde yaklaşık yüzde 6 oy aldıklarını ve Türkiye geneli ile İstanbul ortalamasını ikiye katladıklarını ifade etti.

Erbakan, babası Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın "Manevi kalkınma olmadan tek başına maddi kalkınma bir işe yaramaz" şeklindeki sözlerini hatırlatarak, parti olarak öncelikle ahlak ve maneviyat anlayışının temsilcisi olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Televizyon dizilerindeki aile yapısına dikkat çeken Erbakan, ahlaki değerleri bozan yayınların düzeltilmesi için mücadele edeceklerini ve aile yapısının korunması gerektiğini vurguladı.

Öğretmen Atama Mülakatı Nasıl Uygulanacak? İşte Yeni Sürecin Tüm Detayları Öğretmen Atama Mülakatı Nasıl Uygulanacak? İşte Yeni Sürecin Tüm Detayları

Ekonomi konusunda ise Erbakan, borç, faiz, zam ve vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama ve ihracata dayalı bir ekonomi modelini desteklediklerini belirtti. Asgari ücret konusunda ise Erbakan, şu anda asgari ücretin 15 bin lira seviyesinde olması gerektiğini ifade ederek, devletin işverenlere destek olması gerektiğini söyledi. Vergi düzenlemeleri yapılması ve enerjiden vergi alınmaması gibi teşviklerle işverenlere destek verilmesi gerektiğini savundu.