Muğla ilinin Seydikemer ilçesinde milli eğitim müdürü değişikliği yaşandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü vekilliği yapan Abdullah Bulut yerine yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, bulunduğu ilçede öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük gibi görevlerden bulunurken en son Karagedik İlkokulu ve Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktaydı. Şumur, 1995 yılında Mardin Kızıltepe İnkılap İlkokulu sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur'un, göreve başlama ile ilgili yayımladığı mesaj şöyle:

"Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler;

İlimiz Seydikemer İlçesinde, 13.07.2023 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı iletiyorum.

ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar

İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla,  paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılan güzel ve kalıcı çalışmaları geliştirebilmek ve bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek amacı ile ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu amaçla İlçemizin eğitim faaliyetleri ile ilgili fikri, projesi ve düşüncesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır. Geçmişten günümüze  İlçemize hizmet eden değerli yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve eğitimin tüm paydaşlarına teşekkür ederim.

Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, velilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım."

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi