Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti

Değişim koduyla belediye başkanı olduğu Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne yürüyüp miting yapan Tanju Özcan canlı yayında Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi.

Özcan, İmamoğlu'nun değişim çabalarının yetersiz ve sürdürülebilir bir yanı olmadığını belirterek

"Bugün bir tweet atmış. Değişim sitesini 600 bin kişi ziyaret etti, 90 bin kişi yorum yaptı. Tamam, güzel de ne olacak bundan sonra? Konuşman çok sertti demişlerdi. Dün görüntülerimi izledikten sonra daha sert konuşma yapmam gerektiğini düşündüm. Şöyle bir kırgınlığım oldu. Yol boyunca çok sayıda milletvekili aradı. Hepsi 'Haklısın' dedi. Koltuk atmamı beğenenler oldu, sert bulanlar oldu. Z kuşağı temsilcileri gayet yerinde buldu. Yaşı büyük olanlar sert buldu biraz. Ben içimden geleni yaptım." dedi.

"Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim?"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İmamoğlu'nun ivmesini kaybettiğini söyleyerek "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor. Kendisine bugün uyarı anlamında söyledi. Ekrem Bey ya 'iddiamdan vazgeçiyorum ben İBB adayıyım' ya da 'Değişim genel başkandan başlamalı, demokratik tüzükle devam edilmeli' demeli. Toplum Ekrem Bey'den tepki bekliyor. Her geçen gün 'acaba Ekrem Bey buna cesaret edemeyecek mi 'algısı oluşmaya başladı. Benim Ekrem Bey ile çok yakın dostluğum yok. Ekrem Bey ile Muharrem İnce gibi bir hukukum yok. Ben toplumda gördüğüm şeyi söylüyorum. Ben Ekrem Bey'e bunun böyle olması gerektiğini ifade ettim. Bülent Tezcan dışında 'Önce genel başkan değişmeli' dediğini görmedim. Yürüyüşten memnunum. Kırıldığım şey var. Milletvekilleri dahil kimse 'haksızsın' demedi. Siz niye demiyorsunuz, yapmıyorsunuz o zaman? 253 belediye başkanı arasında 'Tanju Bey'i kınıyoruz' diyen var mı? Şu an da bekliyorlar. Neyi bekliyorlar? Acaba ivme nereye dönecek diye bekliyorlar. Yapmayın böyle. Siyaset cesaret işi. CHP'de korku imparatorluğu öyle bir yere gelmiş ki... Niye korkuyorsunuz? 11 kez seçim kaybetti Bay Kemal? CHP yakında bu zihniyetle tabela partisi haline gelecek. Şu an il başkanları, ilçe başkanları görevden alıyorlar. Delege seçimlerini merdiven altında yapıyorlar. Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler kazanmazsa iptal ediyorlar. Bolu'da olduğu gibi."

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi