WhatsApp'ta Beklenen Emoji Klavye Güncellemesi

2.23.9.2 kodlu WhatsApp Android beta sürümü, halen geliştirme sürecinde olan yeni emoji klavyenin neye benzeyeceğini ortaya koyuyor. Gerçekte yeni tasarım, öncekinden fazla farklı olmasa da artık daha modern bir görünüme kavuşacak.

Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

Emoji Klavyenin Yeni Düzeni

Mevcut WhatsApp sürümlerinde, emoji kategorileri üst kısımda yer alırken, alt kısımda ise GIF ve çıkartma seçenekleri bulunuyor. Yeni düzende ise bu yapı değişikliğe uğrayacak. Klavyenin üst kısmında arama ve diğer seçenekler, alt kısımda ise emojiler konumlandırılacak. Emoji kategorilerinin alt kısma taşınabileceği veya tamamen kaldırılabileceği düşünülüyor.

Yeniden Tasarlanan Emoji Klavyesinin Kullanıcılara Ulaşma Zamanı Belirsiz

WhatsApp'ın yeniden tasarlanmış emoji klavyesinin ne zaman kullanıcıların hizmetine sunulacağı henüz netlik kazanmamıştır. Ayrıca, bu güncellemenin normal klavye tasarımını nasıl etkileyeceği de şu an için bilinmiyor. Yakın gelecekte yayınlanacak beta sürümlerinin, yeni klavye hakkında daha fazla bilgi sunması bekleniyor.