Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında hakemlerin VAR monitörüne çağrıldığı pozisyonların kayıtlarının sesli ve görüntülü olarak paylaşılacağını duyurdu. Bu kayıtların yayınlanacağı tarih ve saat resmi olarak belirlendi.

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, Süper Lig'in 26. haftasının sahada incelenen VAR kayıtları, 20 Şubat Salı günü saat 20.00'de TFF YouTube kanalından yayınlanacak. Bu uygulama, Trendyol Süper Lig maçlarında maçın hakeminin VAR monitörüne gittiği pozisyonlar için geçerli olacak.

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

Açıklamada, bu uygulamanın On Field Review (OFR) veya Sahada İnceleme olarak adlandırıldığı ve sadece maçın hakeminin VAR monitörüne gidip izlediği pozisyonlar için geçerli olduğu belirtildi.

Trendyol Süper Lig maçlarında hakemin VAR monitörüne gittiği pozisyonların görüntüleri ve konuşmaları, haftanın tüm müsabakalarının tamamlanmasından bir gün sonra TFF'nin YouTube kanalı ve Facebook hesapları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılacak.