Geçtiğimiz aydan bugüne Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliğinde kara bulutlar dolaştığı ve ikili arasında yaşanan tartışmanın ardından güzel oyuncu Özdemir'in evi terk ettiği Levent'teki bekar evine yerleştiği iddia edilmişti. Boşanma haberleriyle bir süredir magazin gündeminde yer alan ikili, dün akşam sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklamayla, iddiaları doğruladı ve boşanacaklarını duyurdu.

8 ay süren evlilik, geçtiğimiz haftalarda Demet Özdemir'in doğum günü için gerçekleştirilen organizasyonda Oğuzhan Koç'un oyuncu eşini üzecek davranışlarda bulunması sebebi ile krize girdiği öğrenildi.

Basına yansıyan haberlerde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’un başrolünde yer aldığı "Özür Dilerim" filminin galasına katılmaması ise söylentileri güçlendirmişti.

Ortaya atılan söylentileri doğrulayan açıklama, dün akşam çiftin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile doğrulandı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Çift sosyal medya hesapları üzerinden ortak olarak şu paylaşımda bulundu: