Twitter, direkt mesajlar bölümünde kullanıcıların birbirini görüntülü ve sesli arayabileceği bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu yeni özellik, kullanıcıların direkt mesajlar üzerinden diğer kullanıcılarla görüntülü ve sesli aramalar yapabilmesini sağlayacak.

Twitter'da Tasarımcı olarak görev yapan Andrea Conway, "ring ring" yazarak yaptığı bir Tweet ile bu yeni özelliği duyurdu. Bu adım, Twitter'ın iletişim deneyimini genişletmeyi hedeflediğini gösteriyor.

Henüz tam olarak belirlenmemiş olsa da, bu özelliğin Twitter Blue abonelerine özel olup olmayacağı konusunda bir bilgi bulunmamaktadır. Test aşamasında olan özelliğin nasıl kullanıma sunulacağı ve tüm kullanıcılara açılıp açılmayacağı ilerleyen süreçlerde netleşecektir.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak?

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi