Elon Musk, Twitter Blue özelliğinin tüm dünyada kullanıma açıldığını duyurdu. 20 Nisan itibariyle geçmişte ücretsiz "mavi tik" alan kullanıcıların onay işaretleri kaldırıldı. Kullanıcılar, Twitter Blue özelliğine ödeme yaparak tekrar onay işaretlerini alabilecekler. Twitter Blue, kullanıcılara özellikle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan bir ücretli hizmettir. Bazı özellikleri arasında geri alma özelliği, okuma listeleri, özel renk temaları ve öncelikli müşteri hizmetleri yer alıyor. 

Twitter Blue, Twitter'ın ücretli abonelik hizmetidir ve abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yolu sunar. Aboneler, tweetleri düzenleme özelliği, yer işareti klasörleri, özel uygulama simgeleri gibi özelliklere erişebilirler. Twitter Blue, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden abone olunabilir. Abonelik ücreti ise ülkeden ülkeye değişiyor.

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat hesaplarında yeni dönem Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat hesaplarında yeni dönem

TWİTTER BLUE NASIL ALINIR?
Web'de abone olmak için twitter.com'a gidin ve Daha Fazla > Twitter Blue > Abone Ol öğesini seçin. Henüz yapmadıysanız telefon numaranızı doğrulamanız istenir. Abonelik ödemesini onaylayın.

iOS veya Android işletim sisteminde abone olmak için profil menüsü > Twitter Blue > Abone Ol öğesine gidin. Henüz yapmadıysanız telefon numaranızı doğrulamanız istenir. Abonelik işleminizi tamamlamak için uygulama içi satın alma talimatlarını izleyin.

iVpyzYsJvUCxlJks8R9NdA

TWİTTER BLUE ÖZELLİKLERİ
Twitter Blue özellikleri, mavi onay işaretinin yanı sıra abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yolu sunar. Bu güçlü denetimler, Twitter'ı kişiselleştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve herkesin kullanımına sunulmadan önce en yeni özelliklerimize erken erişim olanağı sağlar.

Tweeti Düzenle: Çokça talep edilen bu özellik, yayınlanan orijinal Tweetlerde sınırlı sayıda değişiklik yapmanız için 30 dakikalık süre tanır. Bu süreyi güncelleme yapmak, başka birini etiketlemek veya eklediğiniz medyaları yeniden sıralamak için kullanabilirsiniz. 

Yer İşareti Klasörleri: Yer İşareti Klasörleri, Twitter Blue abonelerinin Yer İşaretlerine Eklenen Tweetler'i daha sonra hızlıca bulabilecekleri şekilde klasörlere yerleştirmelerine olanak tanır. 

Özel uygulama simgeleri: Özel Uygulama simgeleriyle Twitter Uygulaması simgenizin telefonunuzda görüntülenme biçimini değiştirebilirsiniz.