Türksat, yeni bir iş ilanı ile birlikte personel alım sürecinin startını verdi. Son dakika açıklamasıyla duyurulan ve KPSS puanı şartı olmaksızın yapılan bu alımlar, 40 bin TL maaş ile dikkat çekiyor. Yayımlanan ilanda, Türksat bünyesine 50 farklı pozisyonda toplamda 112 personel alınacağı belirtiliyor.

Başvuru şartları ve pozisyonlar

Adayların karşılaması gereken başvuru şartları arasında T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve belirli suçlardan hükümlü bulunmamak gibi koşullar yer alıyor. Ayrıca, adayların sağlık durumlarının uygun olması ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alınması da aranan nitelikler arasında bulunuyor.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Hangi pozisyonlarda alım yapılacak?

Türksat, alım yapılacak pozisyonlar arasında; 'BT Veri Tabanı Uzmanı', 'Yapı İşleri Destek Personeli', 'UH Veri Haberleşme Sistemleri Personeli' ve daha birçok teknik ve idari pozisyonu sıralıyor. Adaylar, Türksat'ın resmi kariyer sayfasında yer alan ilanları detaylı olarak inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirler.

Nasıl başvurulacak?

Adaylar, "https://kariyer.turksat.com.tr/jobs" adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. İnternet üzerinden alınan başvurular, belirli bir tarih sonrasında Türksat tarafından değerlendirilecek ve süreç hakkında adaylar bilgilendirilecek.