Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından yayımlanan ilana göre Trakya Bölge Müdürlüğüne personel alımı gerçekleştirilecek. Kpss 2022 P3 puanıyla yapılacak alıma, İşkur üzerinden başvurulacak. Genel başvuru şartları şu şekilde:

-İlan tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak

-Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak

- Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmamak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesine elektrikçi, üretim operatör yardımcısı,  inşaat teknisyeni, muhasebe gibi bölümlerden personel alımı gerçekleştirecek. Personellerin ortalama 36bin TL maaşlarına ilave olarak günlük net ücrete 108,39 TL/Gün yemek ücreti, yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye ödenmesi yapılacak. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın yayımladığı ilan şu şekilde:

"Ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Trakya Bölge Müdürlüğüne toplam 33 (MYO mezunu) personel alımı yapılacaktır.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 16.10.2023-20.10.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle yapılabilecektir. 

Personel alımına ilişkin gerekli şartlar ve kontenjan ekli tabloda sunulmaktadır."

MEB, Yurt Dışına Burslu Öğrenci Gönderme Çalışmalarına Başladı MEB, Yurt Dışına Burslu Öğrenci Gönderme Çalışmalarına Başladı

PERSONEL ALIMI İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR VE KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ