Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde bulunan 169 konut ve 28 ildeki 192 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. İşte detaylar...

13 Aralık'ta konutlar, 14 Aralık'ta iş yerleri Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek açık artırmada sahiplerini bulacak.

Alıcılar, konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle, iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olabilecekler.

Satışa Sunulan İller; Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak.

 İnternet üzerinden katılım için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif verilebilecek.

 Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Eski Başkan Çiçek: 'Kimse bu işin kolay olacağını zannetmesin' Eski Başkan Çiçek: 'Kimse bu işin kolay olacağını zannetmesin'

Satışla ilgili detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" adreslerinden ulaşabilir, aynı zamanda "444 86 54" numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.