Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katıldığı canlı yayın programında TOGG'un yeni modeli ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bilindiği üzere TOGG'un SUV modeli ilk olarak satışa çıkmıştı.

dusuk-gelirlilere-ozel-togg-geliyor-Ztz3.jpg

TOGG SUV modeli

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, canlı yayında yaptığı açıklamada TOGG'un sedan modelinin de yıl sonuna doğru tanıtılmaya başlanacağını duyurdu.

togg sedan 2

TOGG Sedan

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG'un sedan modeli ile ilgili şöyle konuştu: "SUV modeli bir süre devam edecek. Markanın tasarım yöneticileri var. Makul sürelerle bu modelleri, tüm markalar gibi TOGG da güncelleyecektir. Sedan modeli de bekleniyor. Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025’in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak." dedi. Bakan Kacır, şu anda 1.500'ye yakın TOGG'un yollarda seyahat ettiğini de belirtti.

Temmuz Ayında En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar Olacak? Temmuz Ayında En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar Olacak?

Bakan Kacır, TOGG ile ilgili sözlerine şöyle devam etti: 

"TOGG, savunma sanayiinde öğrendiğimiz başarı hikayesinden ilham alarak yönetilen bir projedir. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı ülkelerde TOGG’u hediye etti. Dolayısıyla o ülkelerde TOGG görülmeye başlandı. Bunun bir ihracata dönüşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ama hedef muhakkak ihracat."