Togg'un yeni modeli T10X, kullanıcılarına teslim ediliyor ve Türkiye'nin dört bir yanından otomobil severler, bu yerli ve milli otomobile sahip olma hakkını kazanıyor. Eskişehir'deki bir Togg kullanıcısı, otomobilin rengini korumak ve çiziklere karşı savunmak için seramik kaplama yaptırmaya karar verdi. Otomobilini, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi görünmesi için Hüseyin Kürşat Nalcı'ya emanet eden vatandaş, Togg markalı bir araca ilk kez seramik kaplama yapıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Seramik Kaplama İlk Kez Togg Markalı Bir Araca Uygulanıyor

Nalcı, "Togg markalı bir araca ilk kez seramik kaplama işlemi biz yapıyoruz. Türkiye genelinde de sanırım ilk kez uygulanıyor" ifadelerini kullandı.

Koruma Süreci ve Garanti Belgesi

Araca uyguladığı seramik kaplama sürecini anlatan Nalcı, kaplama işleminin otomobili dış etkenlere karşı korumak için yapıldığını belirtti. Bu kaplama işlemi, otomobilin boyasını ve verniğini beş yıl boyunca koruyacak. Nalcı, kaplama işleminin garanti belgesi ile birlikte otomobil sahibine teslim edileceğini söyledi.

Togg İle Gelen Gurur

Nalcı, yerli ve milli bir otomobile seramik kaplama uygulamanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtti. "Togg'a kaplama yapmak bizim için gerçekten gurur verici. Diğer markalar bir yana, Togg gerçekten özel" dedi.

Togg'a Özel Seramik Kaplama

Nalcı, Togg'a uygulanan seramik kaplamanın yüzde 98 cam ve yüzde 2 polyesterden oluşan çok kaliteli bir ürün olduğunu ifade etti. Nalcı, Togg'un yerli ve milli olmasının ve "kendi aracımız" olmasının onu diğer araçlardan ayırdığını belirtti. "O yüzden yabancı firmaların aracı değil, Togg'u tercih ediyoruz" dedi.