Tüm dünyada popüler olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni getireceği özellikleri duyurdu. Twitter, Telegram, Instagram  ve diğer sosyal medya platformlarında bulunan kullanıcı adı özelliği yakın zamanda geleceği duyuruldu.

whatsapp-ta-eski-mesajlari-getirmenin-kolay-yolu-ogrenenler-ortaligi-fena-karistiracak-840064106

Borsada, seçim sonrası hedef açıklandı: Döviz ve faizlere rağmen daha fazla Borsada, seçim sonrası hedef açıklandı: Döviz ve faizlere rağmen daha fazla

Kullanıcı adı özelliğinin ne zaman geleceği tam net değilken Whatsapp bu özellik ile kullanıcılarının gizliliğini sağlamayı hedeflediği belirtiliyor. Whatsapp kullanıcıları bu özellik ile telefon numarasını paylaşmadan kullanıcı adı paylaşımı ile de Whatsapp'da sohbet etme imkanına sahip olacak.

whatsapp-aa-1490025

Kullanıcı adı özelliğinin yanı sıra Whatsapp sohbet kilidi özelliği getirerek kullanıcıların sohbetlerinin gizliliği koruma imkanı sağlayacak.

Aynı şekilde whatsapp mesajların da düzenlenmesine olanak sağlayacak yeni bir özelliği de getireceğini duyurmuştu. Whatsapp yanlış yazılan mesajların herkesten sil özelliği yanı sıra mesajların da düzenlenmesini aktif kılarak kullanıcılara büyük kolaylık sağlamayı hedefliyor.