Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi

Temmuz ayında 627 Togg teslimatı gerçekleşti. Bu, yerli otomobilin sadece bir ay içinde ulaştığı en yüksek teslimat sayısı oldu. Bu sayede toplam teslimat sayısı 1435'e ulaşarak Togg, elektrikli C-SUV segmentinde pazar lideri konumunu pekiştirdi.

Tüm Zamanların En İyi Temmuz Performansı Yakalanabilir Mi?

Yakın zamanda gerçekleşecek olan ODMD açıklamasında, Temmuz ayı satış rakamlarının 110 bin adede yaklaşması ve bu sayının 3 yıl aranın ardından tüm zamanların en iyi Temmuz performansı olabileceği öngörülüyor. Ancak, Türkiye'nin otomobili Togg, bu beklentiden önce kendi teslimat rakamlarını duyurdu.

TESLİM EDİLEN 627 TOGG, BAŞARIYI PERÇİNLEDİ

Yerli otomobil Togg'un teslimatları aralıksız devam ediyor. Temmuz ayında 627 adet Togg'un talihlilere ulaştığı bildirildi. Elektrikli C-SUV segmentindeki bu liderlik, yerli otomobil sektöründeki yükselişin en belirgin göstergesi olarak kabul ediliyor.

"Liderliğimizi Pekiştirdik"

Togg'dan yapılan resmi açıklamada, "Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirerek toplamda 1435 adet #T10X'i kullanıcılarımızla buluşturduk. Elektrikli C-SUV segmentinde liderliğimizi pekiştirdik" denildi.