Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen tekel bayisi cinayetleriyle ilgili olarak aranan baba ve oğul şüpheliler, Büyükçekmece'de kendilerine ait inşaat halindeki villada saklandıkları sırada polis tarafından yakalandı.

Olayın ardından kaçan şüphelilerin, önce kendi evlerine giderek eşyalarını aldıkları ve saçlarını keserek tanınmamak için tedbir aldıkları tespit edildi. Daha sonra Büyükçekmece'deki inşaat alanına saklanan baba ve oğul, polisin titiz takibi sonucu yakalandı.

Polisin sorgusunda baba Tarık Özer, cinayetlerin sebebini anlattı. Özer, geçtiğimiz Mayıs ayında 1 milyon 350 bin liralık inşaat demiri sattığını ancak alıcıların ikinci senedi ödemediğini belirtti. Alacağını tahsil etmek için avukatlarına talimat verdiğini söyleyen Özer, evine yapılan sosyal medya paylaşımları nedeniyle oğlu ve kardeşinin üzgün olduğunu gördüğünü ve konuşmak amacıyla olay yerine gittiklerini ifade etti.

Ancak olay yerine geldiklerinde karşı tarafın saldırgan tutum sergilemesi üzerine gerginlik yaşandığını belirten Özer, silahın patlaması sonucu kendini kaybettiğini ve ne yaptığını hatırlamadığını dile getirdi.

CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak

Polis tarafından yapılan incelemelerde kullanılan silahların daha önce tutuklanarak çıkarılan Murat Özer'e ait olduğu tespit edildi. Bu silahlardan biri bulundurma ruhsatlıyken diğeri taşıma ruhsatlı olarak kayıtlıydı.

Tarık Özer ve oğlu Azat Özer, cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi ve soruşturma devam ediyor.