Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere toplamda 95 işçi alımı yapacak.

Kurumun bu yönde yayımladığı ilana göre, TCDD'nin iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle alınacak olan işçiler için başvurular 23 Şubat'a kadar yapılacak. İş gücü talepleri KPSS şartı aranmaksızın, çalışma adresine göre Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanacak.

Başvuru yapacak olan adaylardan, makine bakımcısı ve teknisyeni ile kaynakçı pozisyonlarında en az 3 yıl çalıştığını belgelemeleri ve gerekli çalışma belgelerine sahip olmaları isteniyor.

Başvuru ve diğer tüm detaylar, TCDD'nin internet sitesinin "Duyurular" bölümünde yer alacak. İşe alınacak adaylar, noter huzurunda kura çekimi öncesi belgelerini 22 Mart'a kadar TCDD'nin İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim etmek zorunda olacaklar.

Başvuru yapacak adayların 36 yaşından büyük olmamaları gerekiyor. Alımı yapılacak işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecekler.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde