Tarım Kredi Kooperatif Marketler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim çağrısını duyurmasının akabinde, bir dizi önemli indirim kararını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde, 81 ildeki 3 bini aşkın satış noktasıyla tüketicilere hizmet veren Tarım Kredi, enflasyonla mücadeleye destek olmak amacıyla temel ihtiyaç ürünlerinden, temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede fiyat indirimi yapma kararı aldı.

Yüzde 50'ye varan indirimler geliyor

16 Ekim itibariyle başlatılacak olan yeni kampanya kapsamında; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay ve un gibi gündelik tüketim ürünleri ile birlikte, deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik malzemelerinde yüzde 50’ye varan indirimler uygulanacak. Bu, tüketiciler için bütçelerini rahatlatacak önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler

Taze ürünlerde hafta sonu indirimi

Cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise, Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden direkt olarak tedarik ettiği patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi taze ürünlerde "manavda taptaze indirim" kampanyasını sürdürecek. Bu, hem tüketicilerin taze ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacak hem de çiftçilerin ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmasına olanak tanıyacak.