Tarım Kredi Kooperatif marketleri, müşterilerine yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunacak büyük bir kampanya başlatıyor. İşte kampanya hakkındaki detaylar...

Hangi Ürünlerde İndirim Var

 Kampanya, temel ihtiyaç ürünlerini ve temizlik malzemelerini kapsıyor. Süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi gıda ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde indirimler yapılacak.

Kampanya Süresi

İndirim kampanyası bugün başlayacak ve 2 Kasım'a kadar devam edecek. Bu süre içinde müşteriler yüzde 50'ye varan indirimlerden faydalanabilecekler.

Nerede Geçerli

Kampanya, Türkiye genelindeki 81 ilde bulunan 3 binin üzerinde Tarım Kredi Kooperatif marketinde geçerli olacak. Yani çok sayıda şube ve markette bu indirimlerden yararlanma şansı bulunacak.

Manav Reyonlarındaki İndirimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamaları hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamaları hakkında açıklama

Ayrıca, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri manav reyonlarındaki indirimler de devam edecek. Bu günlerde taze meyve ve sebzelerde ek indirimler müşterilere sunulacak.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin bu kampanyası, temel gıda ürünlerinde ve temizlik malzemelerinde indirim arayışında olan tüketiciler için önemli bir fırsat sunuyor. Kampanya süresince alışveriş yaparken bütçenizi koruyabilir ve ihtiyaçlarınızı daha uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.