Gaziantep’in İslahiye ilçesinde sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan bir kişi tutuklandı. Son günlerde okullara yönelik saldırıların ardından yaptığı paylaşımda yargı makamlarını hedef gösteren ifadeler kullanan C.D. isimli şahıs, güvenlik güçlerinin dikkatini çekti.

15 Temmuz sanığı Kemal Batmaz'ın kızı gözaltına alındı
15 Temmuz sanığı Kemal Batmaz'ın kızı gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, şüpheli sosyal medya hesabından “Okullar değil yargı makamları hedef alınmalı” şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu ifadelerin ardından harekete geçen polis ekipleri, C.D.’yi kısa sürede gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. C.D. hakkında “suçu ve suçluyu övme” ile “halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit” suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.