• DOLAR 32,21 %0.02
  • EURO 35,07 %0.15
  • ALTIN 2.525,49 %0.99
  • BİST100 10.741 %0.92
  • BITCOIN 66.685 %-0.77
  • ETHERIUM 3.098 %-0.3
22°
3 hafta önce Güncel

İstanbul ve Tekirdağ'da, özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerine hasta bebekleri para karşılığında sevk ettiği iddialarıyla ilgili şok edici bir gelişme yaşandı. İstanbul'da Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında doktorların ve 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının da bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.

3 hafta önce Güncel

Altın fiyatlarında gelişmeler devam ediyor. Jeopolitik olaylarda tansiyonun düşmesiyle altın fiyatları da geriledi. Altın gram fiyatı ONS değerinden etkilendi. Peki altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş altın için tahminlerini paylaştı.

3 hafta önce Güncel

Elazığ'da bir lise öğretmeninin bazı öğrencilere yönelik taciz iddialarıyla ilgili olarak skandal bir olay ortaya çıktı. İddiaların ardından mahkeme, öğretmeni tutuklama kararı verdi.

3 hafta önce Güncel

İzmir'deki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde kanser tedavisi gören bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan erkek hemşirenin davası sonuçlandı. Erkek hemşire E.K, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

3 hafta önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında bugün 5 bölgede sağanak yağış; 2 bölgede ise toz taşınımı olacağı değerlendirildi. Sıcaklık seviyelerinin Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde olması bekleniyor. İşte detaylar..

3 hafta önce Güncel

Bağdat ziyaretinde muhabirin Arapça sorusunu anlamayıp Türkçe çeviri isteyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a ünlü sanatçı Volkan Konak sahnede kendisi için şarkı okuyacağını söyledi.

3 hafta önce Güncel

AK Parti, yerel seçimlerin ardından yeni dönemde trollerle mücadele edeceğini duyurdu. Parti kaynaklarına göre, "öncelik olarak trol temizliği" yapılacak.

3 hafta önce Güncel

Haftalık olarak incelendiğinde, yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler görüldü. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 2,29 değer kazanırken, altının gram fiyatı yüzde 2,64 azalarak, dolar/TL yüzde 0,43 ve euro/TL yüzde 0,35 değer kaybetti.

3 hafta önce Güncel

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam standartları üzerinde çalışan cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de paylaşıldı. Bu kapsamda işçilere yönelik şehirler arası seyahatlerden barınmaya kadar birçok başlıkta önemli kararlar alındı. İşte detaylar...

3 hafta önce Güncel

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 oranında sabit tuttu. Kararı ardından ise Merkez Bankası'ndan gelen açıklamada Türk lirası mevduat payının yükseltilmesi ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata yönelime katkı sağlanması için TL zorunlu karşılıklarda değerlendirilecek faiz oranının artırdığını duyurdu. Peki Merkez Bankası’nın bu açıklamaları sonrası mevduat faizleri nasıl bir yol izleyecek? İşte detaylar..