Diyanet'ten 'makam aracı' açıklaması: 'Yoğun şehir dışı programları dolayısıyla...' Diyanet'ten 'makam aracı' açıklaması: 'Yoğun şehir dışı programları dolayısıyla...'

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Oğan, şimdi de İYİ Parti Yerköy ilçesi belediye başkan adayı Ferhat Yılmaz'a açıkça desteklerini bildirdi. Oğan, bu hamlesinin kişisel bir inanç ve dostluk temeline dayandığını dile getirerek, siyasi çıkarlar ötesinde bir duruş sergilediğini ifade etti.

"Siyaset Üstü Bir Durum"

Türkiye Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Genel Başkanı ve aynı zamanda tanınmış siyasi figür Sinan Oğan, Yerköy'de gerçekleştirdiği ziyarette Ferhat Yılmaz'a destek mesajları verdi. Yılmaz'ın bilgi ve liderlik yeteneklerine güvendiğini belirten Oğan, bu desteğin siyasi anlayışları aşan, derin bir dostluğa dayandığını söyledi. Oğan, "Bu siyaset ötesi bir durum" dedi.

2028 Vizyonu

Sinan Oğan, Türkiye'nin 2023 seçimlerinde HDP'nin etkisinden sıyrıldığını belirtirken, gelecek için umutlu konuştu. 2028 yılına işaret ederek, Türkiye Cumhuriyeti'ne bir Türk milliyetçisi cumhurbaşkanı seçilmesi yönünde olan hedefine dikkat çekti.