Nissan Qashqai ile ekim ayı boyunca yollarda olmanın keyfini doyasıya çıkarın! Designpack versiyonundaki bu model, 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 12 aya kadar yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile sizleri bekliyor. Nissan Qashqai'nin diğer versiyonları ise ya 125 bin TL fiyat avantajını ya da 75 bin TL destek ve 125 bin TL'ye kadar yüzde 0 faizli kredi seçeneklerini içeriyor.

Bu özel kampanya, dışarıdan şarj etme ihtiyacı duymadan 1.018 km menzil sunan ve elektrikli sürüş deneyimini yaşatan e-POWER teknolojisi ile donatılmış Qashqai e-POWER Designpack ve Black Edition modellerini de kapsıyor.

Ticari müşterilere özel fırsatlar

Uçak bileti tavan fiyatına zam geldi Uçak bileti tavan fiyatına zam geldi

Nissan, ekim ayı boyunca ticari müşterilere de özel seçeneklerle geldi. Özellikle e-POWER Skypack ve Platinum Premium donanımlı versiyonlar, 50 bin TL fiyat desteği ve 450 bin TL'ye kadar %1.99 faiz oranıyla 15 aylık taksitli ticari kredi seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Mühendis ve küçük işletmelere özel indirimler

Mühendisler ve küçük işletmeler de Nissan’ın ekim ayı kampanyasından faydalanabiliyor. Perakende alımlarda mühendislere özel olarak 30 bin TL nakit alım desteği verilirken, Küçük Filo programı ile vergi levhasına sahip işletmeler de ek yüzde 1.5 indirimden yararlanabilecek.

Nissan X-Trail: Türkiye'de yılın otomobili

2023 yılında, otomotiv gazetecilerinin oylarıyla "Türkiye’de Yılın Otomobili" unvanını kazanan Nissan X-Trail, ekim kampanyası kapsamında 125 bin TL'lik fiyat avantajı ve ticari müşterilere özel avantajlar ile ön plana çıkıyor. Yeni X-Trail modeli, mühendislere özel 30 bin TL nakit alım desteği ile beraber, Küçük Filo programı kapsamında vergi levhası bulunan müşterilere ek yüzde 1.5 indirim sağlıyor.

Nissan Juke

Nissan Juke, 100 bin TL'ye kadar fiyat desteği ve yüzde 0 faiz oranıyla 12 aylık kredi imkanı ile ekim kampanyasında sizleri bekliyor. Ayrıca, mühendisler için 30 bin TL nakit alım desteği ve Küçük Filo programı kapsamındaki işletmeler için yüzde 1.5 ek indirim de bu modelde geçerli.