Altın fiyatları, son dönemde gösterdiği yükseliş eğilimiyle dikkat çekiyor ve uzmanlar bu yükselişin süreceğini öngörüyorlar. Seçimlerin ardından ve yaz aylarında yeni rekor seviyelerin görülmesi bekleniyor. Şu anda ekrandaki fiyat ile kuyumcudan alım yaparken karşılaşacağınız fiyatlar oldukça farklı olabiliyor. Bugün gram altın, 1243 lira civarında işlem görüyor.

Kuyumcular'dan altın tahmini

Kapalıçarşı esnafları seçim sonrasında altındaki yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğine dair açıklamalarda bulundu. Kuyumculara göre altındaki düşüş seçim sonrasında devam edecek ve yeni rekorların gelmesi de çok yakın.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

29 Nisan 2023 Altın Fiyatları

  • Gram altın : 1.242 TL
  • Çeyrek altın : 2.242 TL
  • Yarım altın : 4.467 TL
  • Cumhuriyet altını : 8.887 TL

Altın kahini İslam Memiş'ten yeni tahmin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim sonrasında altın fiyatlarının yönünün nereye doğru olacağı konusunda bir yazı kaleme aldı. Memiş,  "Seçim öncesi yaşanan panik ve kargaşa ne sistemi ne de yatırımcıyı korur. Çarşamba günü her ne kadar “Yapmayın, etmeyin, fırsatçılık var, zarar edeceksiniz” desem de alan aldı. Hem de işçilikli ve yüksek kurdan.Çarşamba günü 20,50’den dolar alan, perşembe günü 20,29’u gördü.Çarşamba günü bin 380’den gram altın alan, perşembe günü bin 360’ı gördü." dedi.