Seçil Erzan’ın “tefeci” diye adlandırdığı ve kendisini Şırnak Cizre’ye kaçırmak istediğini ileri sürdüğü Atilla Baltaş’la aşk yaşadığı da gündeme bomba gibi düştü.

Kişisel telefonuna ‘Ogün Amca’ diye kaydettiği Baltaş’la toplam 1732 mesaj arasında duygusal yazışmalar yer alıyor. Baltaş’la olan konuşmalar 22 Aralık 2022 ile 11 Mart 2023 tarihlerini kapsıyor.


Seçil Erzan o süreçte, Fatih Terim’in avukatı Candaş Gürol’la evlilik hazırlıklarına başlamıştı. İkili arasında en dikkat çekici görüşme ise 14 Şubat 2023’te, yani sevgililer gününde oluyor.

İkilinin o gün 135 mesaj var. Çoğunda konu para. Fakat Erzan “Çok hızlı yetiştireceğim. Almanya’ya gideceğiz son işlemde” dedikten sonra Baltaş da “Gerek yok, iş işten geçti artık” şeklinde cevap veriyor.


Erzan’ın “Bugün Sevgililer Günü yapma bak” diye yazması üzerine Baltaş, “En büyük hediyeyi verdin. En sonunda bitirdin beni, çok sağ ol. Ben olmayacağım artık” dediği ortaya çıkıyor. 1 Mart’ta Baltaş Almanya’ya gideceğini anlatıyor ve Erzan’a vizesini soruyor. Erzan bu mesaja, “Adi gibi kaçmak istemiyorum. Kimseyi yüzüstü bırakmak istemiyorum” şekinde cevap veriyor.


ARDA’YA KISKANÇLIK KRİZİ
- Baltaş ile Erzan arasında 28 Şubat 2023 günü ise kıskançlık krizi meydana geliyor. Atilla Baltaş sürekli WhatsApp’ta olduğunu ifade ederek Seçil Erzan’a kiminle konuştuğunu merak ederek soruyor. Seçil Erzan da Arda Turan’la olan yazışmasının ekran fotoğrafını alarak Atilla Baltaş’a ulaştırıyor.

Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi? Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi?

Atilla Baltaş, Arda Turan’ın attığı sevgi mesajlarını kıskanıyor. Seçil Erzan, “Arda benim kardeşim gibi. 15 yaş küçük benden” diye yazıyor. Atilla Baltaş bu mesaja “Hele bu kadar seni severken. Hani kardeşindi” diye cevap veriyor.

NİŞANLISI ŞÜPHELENDİ
- Erzan’la çok fazla konuşması olan isimlerden biri de evlilik hazırlığı içerisinde olduğu, eski sevgisi olan Fatih Terim’in eski avukatı Candaş Gürol. Erzan’a sürekli şüphe dolu kıskançlık mesajları gönderen Gürol, Fatin S. isimli biriyle Seçil Erzan’ın arasındaki ilişkiden şüpheleniyor.

“Paralar oraya gidiyordu Fatin’le. Fatin işin içinde. Ben eminim. Hocayla bir yakınlaşman oldu ben eminim. Bilmediğim daha çok şey var” diye mesaj atıyor. Ancak bu olayın üzerine Erzan ile Gürol’un bağlantıları telefon kapanana kadar devam ediyor. Candaş Gürol müvekkilinin İsviçre’den getirilen parasını da Seçil Erzan’a kaptırıyor.


BALTAŞ İLİŞKİYİ KABUL ETMEDİ
Telefon ile ulaşılan Atilla Baltaş, Erzan ile aralarında bir gönül ilişkisi olmadığını ileri sürdü: “Seçil Hanım bankacılık işlerimi yapıyordu. Kendisi ‘fon’ bahsi ile bana geldi, 2.5 milyon dolar verdim. Kendi paramın haricinde çevremden topladığım paraları da verdim. 11’inci ayda Semih Kaya’ya verilen çipli çanta içindeki para benim paramdı. Ancak paraları geri alamayınca bu kez kendi malımı, mülkümü satarak çevremdeki insanlara ödeme yapmak zorunda kaldım." ifadelerine yer veriyor.