İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, spor dünyasının tanınmış isimlerinden Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da dahil olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın 3. kez hakim karşısına çıkacak. Mahkeme, Seçil Erzan için 'Özel Belgede Sahtecilik' ve 'Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık' suçlarından istenen ceza oranını 77 yıldan 252 yıla kadar hapis talebine çıkarmış durumda. Diğer sanıklar ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası talep ediliyor.

Geçmiş duruşmalarda, toplam 11 şikayetçinin ifade verdiği ve tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk hallerinin devamına karar verildiği belirtildi. İkinci duruşmada ise çeşitli tanıklar ifade vermiş ve mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk hallerinin devamına karar vermişti.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir

Önemli sporcular Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bugüne kadar mazeret dilekçesi sunmadıkları belirtiliyor. Dolayısıyla yarınki duruşmaya bu isimlerin katılarak savunma yapmaları bekleniyor.