Gündemden düşmeyen Banu Parlak, daha önce Dilan ve Engin Polat çiftinin mekanını kurşunlattığı iddialarıyla tutuklanmıştı.
Dün akşam saatlerinde ruhsatsız silah kullandığı iddialarıyla gündeme düştü..  Parlak'ın evine düzenlenen arama çalışmalarında bir adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet mermi ortaya çıktı.  


Banu Parlak, sosyal medya hesabında ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile video paylaştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Parlak, soruşturmanın ardından Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Beylikdüzü'ndeki evinde gözaltına alındı.
Parlak'ın evine düzenlenen aramada bir adet ruhsatsız tabancı ve 9 adet mermi bulundu.

"BU ARADA KİMSE BİLMESİN"
Parlak, paylaştığı videoda silahın ruhsatlı olduğunu söyleyerek, "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Parlak'ın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderilmesi düşünülüyor.

Taksit sayısına öneri geldi: Tüketici çok daha rahat edecek Taksit sayısına öneri geldi: Tüketici çok daha rahat edecek

POLAT ÇİFTİ'NİN, MEKANINI KURŞUNLATTIĞI İDDİASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Banu Parlak, Ekim ayında İstanbul Bahçeşehir'de yer alan güzellik merkezine silahlı saldırı olmuştu. Mekana 5 kurşun isabet ettiği, bu sebeple maddi zarar oluşturan, soruşturma neticesinde azmettirici olduklarına ilişkin Engin Polat, eşi Dilan Polat ve babası Sezgin Polat "suç örgütüne üye olmak", "örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit" ve "mala zarar verme" suçlarından gönderildikleri hakim tarafından tutuklanmıştı.
Parlak saldırının hemen ardından yaptığı paylaşımda, "Burası muz cumhuriyeti mi? Sokaklar altın tozu ile kahve içmeye benzemez. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Hiçbirinize acımayacağım. Mafyacılık oynamakla olmaz bu iş." demişti.