4 Aralık'ta Viranşehir'in kırsal Oğlakçı Mahallesi yakınlarında yol kenarında bulunan hareketsiz bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Nurdi Kazan'ın başından tabancayla vurularak yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayla ilgili olarak 8 kişiyi şüpheli olarak gözaltına aldı. İfade veren şüphelilerden Sedat K., cinayeti itiraf etti. Yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, Nurdi Kazan'ın Sedat K.'nin eşi Türkan K. ile ilişki yaşadığı ve bu durumun kadının eşi ve akrabaları tarafından öğrenildiği belirlendi.

Piyasaların nisan ayı 'enflasyon beklentisi' belli oldu Piyasaların nisan ayı 'enflasyon beklentisi' belli oldu

Hikayenin ilginç bir dönemeç noktası, Nurdi Kazan'ın Türkan K.'nin bozulan cep telefonunu tamirciye götürdüğü ve bu sırada 3 çocuk annesi Türkan K. ile uygunsuz görüntülerin ortaya çıkması oldu. Telefon tamircisi, durumu Türkan K.'nin yakınlarına bildirdi. Türkan K., bu olayın ardından intihar etti.

Olayın daha önceki aşamalarında, Nurdi Kazan'ın Türkan K.'nin mezarı başında yakalanarak başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Nurdi Kazan, önceden Türkan K.'nin intihar ettiğini düşünerek Almanya'ya kaçmış, ancak kısa bir süre önce Şanlıurfa'ya geri dönmüştü.

Gözaltına alınan şüpheliler, adli işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Sedat K., Mehmet Emin K., Mahsun K., Mehmet K. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma ise devam ediyor.