Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Derecik mahallesinde bulunan oy kullanma merkezinde oy kullanan Ulusoy, oy kullanma kabininden çıktıktan sonra aniden fenalaştı. Çevredekilerin ilk müdahalesine rağmen Ulusoy, hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti.

Benzer şekilde, Giresun'un Espiye ilçesinde ise 85 yaşındaki İbrahim Yıldız, Cibril mahalle odasında oy kullanırken aniden rahatsızlandı. Yıldız'ın fenalaşması üzerine sağlık görevlileri müdahale etti, ancak tüm çabalara rağmen Yıldız kurtarılamadı.

Üzücü bir başka olay ise Rize'nin Pazar ilçesinde yaşandı. Sandık görevlisi olan Şeref Kurt, oy verme süreci sırasında kalp krizi geçirdi. Kurt'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve ardından Kaçkar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Kurt hayatını kaybetti.