Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bugün Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak oylarını kullanmak için Saffet Çebi Ortaokulu'na gitti. Okul bahçesinde toplanan vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu ve Erdoğan'ı karşılamak için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe gibi yetkililer hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, "3279" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girerek sandık görevlileriyle tokalaştı. Kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra Erdoğan çifti, kabine geçerek oy kullandı. Oy zarflarını sandığa atan ve mührü teslim eden çift, imzalarını attıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk demokrasisi için bugünün önemine vurgu yaparak, sürecin olaysız ve sıkıntısız bir şekilde ilerlediğini belirtti. Deprem bölgesindeki seçimlerin de sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Erdoğan, akşam saatlerinde sayımların tamamlanmasının ardından Türkiye'nin ve Türk demokrasisinin geleceği için en hayırlısının gerçekleşmesini diledi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı

Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya geçti ve seçimi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden takip edeceği bildirildi.