İçişleri Bakanı: Çakar Kullanımı ve Aşırı Hız İhlallerine Karşı Kararlılıkla Mücadele Ediyoruz İçişleri Bakanı: Çakar Kullanımı ve Aşırı Hız İhlallerine Karşı Kararlılıkla Mücadele Ediyoruz

Teknolojinin eğitimin vazgeçilmez bir parçası haline geldiği günümüzde, öğrenci ve öğretmenler için ihtiyaçların karşılanması daha da önem kazanıyor. Vergisiz telefon ve bilgisayar uygulamasının detayları netleşmeye başladığı bir dönemde, Samsung Türkiye'den müjdeli haber geldi.

Samsung, okulların açılmasına yakın bir zamanda öğrencilere ve öğretmenlere yönelik özel bir indirim kampanyası başlattı. Teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bu kesim için fırsat sunan kampanya, Eylül ayı boyunca geçerli olacak ve kampanyaya uygun olan herkes katılabilecek.

Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, tabletlerde yüzde 20, akıllı telefonlarda ise yüzde 18 indirim uygulanacak. Ayrıca belirli modellerde alıcılara şarj adaptörü ve kablosuz kulaklık gibi hediye ürünler de sunulacak.

Kampanyaya katılmak oldukça basit. Öğrenci veya öğretmen olmanız yeterli. Kampanya detayları için Samsung Türkiye resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Samsung Öğrenci Doğrulama hesabını kullanarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için öğrenci ya da öğretmen olmanız yeterli. Detaylar için Samsung Türkiye web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. Samsung Öğrenci Doğrulama hesabı için ise buraya tıklayın.