Samsun-Ankara kara yolunda bugün meydana gelen bir trafik kazası, büyük bir acıya sebep oldu. Okan Uludoğan'ın kullandığı 55 AIF 362 plakalı otomobil ile İbrahim Çubuk'un yönetimindeki 34 AG 805 plakalı araç, Toybelen mevkisinde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Çubuk'un aracı devrilirken, kazada çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Sürücü İbrahim Çubuk ile Kiraz Çubuk, Zeynep Lina Çubuk ve Emine Ocak maalesef olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri büyük bir üzüntü içerisinde.

Kazada yaralanan Okan Uludoğan ve Selahattin Ocak ise hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralılara acil müdahalede bulunuyor ve durumlarının ciddiyetini değerlendiriyor.

MEB Yeni Müfredatına Göre 1. Sınıflarda Okuma Yazma Nasıl Gerçekleştirilecek? İşte Detaylar... MEB Yeni Müfredatına Göre 1. Sınıflarda Okuma Yazma Nasıl Gerçekleştirilecek? İşte Detaylar...

Bu üzücü trafik kazası, aileleri ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğarken, yetkililer olayın ayrıntılarını araştırmak için çalışmalara başladı. Kaza nedeniyle Samsun-Ankara kara yolu kısmen trafiğe kapanırken, olay yerine gelen emniyet ekipleri incelemelerde bulunuyor ve gerekli güvenlik önlemlerini alıyor.